Grafisk design ydelser

Velkommen til Grapha, hvor jeg specialiserer mig i at løfte din virksomhed til nye højder gennem exceptionel design. Fra fængslende kataloger, iøjnefaldende annoncer og mindeværdig emballage til præcis billedbehandling og fritlægning – min ekspertise bringer dine ideer til live. Lad os sammen skabe visuelle oplevelser, der ikke kun imponerer, men også inspirerer til handling.

Hvad kan jeg konkret tilbyde? Læs mere om de enkelte ydelser her:

Logo design

Jeg designer et unikt logo til dig, der er helt nystartet. Eller rentegner dit eksisterende logo, så det kan bruges i forskellige formater.

Grafisk design

Jeg laver alle former for grafisk design af tryksager: kataloger, annoncer, emballage, displays, flyers, labels, visitkort, messematerialer, roll ups osv. Læs mere om de enkelte ydelser i menuen under "ydelser".

Tryk

Jeg indhenter tilbud på tryk hos eksterne leverandører, sørger for færdiggørelse af trykklare filer og står for al korrespondancen med trykkeriet. Du kan derfor have fuld tryghed i processen.

Billedredigering

Jeg redigerer alle slags billeder - livsstils/stemningsbilleder samt produktbilleder. Redigering kan bestå af farvekorrigering, rensning, udskiftning af elementer eller fritlægning. Min tilgang til billedredigering er, at alt kan lade sig gøre.

Sociale medier

Jeg designer din grafiske profil til de sociale medier. Derudover tilbyder jeg at designe opslag, annoncer samt videoer.

Videoredigering og præsentationer

Jeg producerer og redigerer videoer til sociale medier eller til dit website. Jeg udarbejder også præsentationer i Powerpoint.

Annoncedesign
Logodesign
Tryksager
Emballagedesign