Logodesign

der taler til din målgruppe

Hvorfor lave et logo?

Jeg specialiserer mig i at skabe unikke logoer til små virksomheder og dig, der netop er sprunget ud som selvstændig.
Med fokus på professionelt design til overkommelige priser, hjælper jeg med at give din virksomhed et visuelt kendetegn,
der ikke kun imponerer, men også passer perfekt til din identitet.

Et unikt logo til din virksomhed gør, at du skiller dig ud i mængden. Et logo er med til at skabe brand awareness og genkendelse. 

Lad mig hjælpe dig med at skabe et stærkt førstehåndsindtryk med et logo, der taler til din målgruppe
- uden at sprænge budgettet.

Priser på logodesign og rentegning

Logodesign fra bunden af 

Jeg designer et unikt logo til din nystartede virksomhed. Jeg laver idégenerering og udarbejdelse af unikt logodesign. Du får 3 korrekturgange. Logoet udleveres efter godkendelse i alle de nødvendige formater til digital brug og fysisk tryk. Pris er ex. moms

3500kr

Rentegning

Er dit logo sløret eller trænger til en finpudsning? Jeg rentegner dit eksisterende logo til vektorgrafik. Logoet udleveres derefter i forskellige formater til digital brug og fysisk tryk. Pris er ex. moms

650kr

FAQ

1. Hvordan bestiller jeg et nyt logo?

Du bestiller et logo hos mig ved at skrive til mail@grapha.dk. I mailen kan du skrive lidt om din virksomhed, dine ønsker og evt noget du inspireres af. Jeg kontakter dig efterfølgende telefonisk så vi kan aftale nærmere. 

2. Hvor mange logo udkast får jeg?

Jeg fokuserer på at skabe et unikt logo tilpasset din virksomhed, dit marked og din målgruppe. Derfor designer jeg ét logo udkast som jeg kan stå inde for. Du får præsenteret det ene udkast og kommenterer derudfra. Jeg arbejder derefter videre med udkastet og sender dig et nyt. Har du derimod ønsker til en helt anden stil eller andet logo, udarbejder jeg selvfølgelig et andet udkast. 

3. Hvornår betaler jeg for logoet?

Når dit logo er endeligt godkendt sender jeg dig en regning pr mail. Når den er betalt, får du udleveret en logopakke med alle de nødvendige formater. 

4. Må jeg bruge logoet selvom jeg ikke har betalt?

Nej, det må du ikke. Rettigheden til logoet tilhører mig, indtil du har betalt din regning :0) 

5. Hvilke formater får jeg logoet udleveret i?

Du får en komplet logopakke med dit logo i EPS, AI, JPG, PNG-fil. Formaterne kan bruges til både online brug og tryk. Sammen med dit logo følger der en vejledning til de forskellige formater. Du får også udleveret en mini designmanual med dit logos farver og evt. skrifttype.

Bestil et logo eller rentegning