Om Grapha


Jeg hedder Tanja, og jeg er ejer af virksomheden Grapha i Brande. Jeg startede virksomheden i 2014, efter nogle år som ansat i marketingafdelinger i større virksomheder - senest på Bestseller.  

Jeg har altid haft en drøm at gå selvstændigt, og jeg fik modet til at hoppe ud i det i 2014. Derfra byggede jeg langsomt men stabilt en grafisk virksomhed op, og har en bred vifte at kunder - fra små upcomers til større virksomheder. Jeg har en uddannelse som grafisk designer samt markedsføringsøkonom. Jeg tog begge uddannelser med det formål, at kunne levere et godt design der virker. For mig er det vigtigt at være kreativ og levere lækkert design - men lige så vigtigt er det at kende markedet, målgruppen og virkemidlerne. Ellers bliver dit design baseret må egne præferencer, følelser og smag.

Jeg designer kataloger, brochurer, annoncer, logodesigns, plakater, flyers, videoer og meget andet. Jeg har arbejdet med både online og offline medier, og kan levere design til begge platforme.

Hvorfor vælge mig? 

Jeg ønsker at give dig et alternativ til et reklamebureau. Måske er du selvstændig og har ikke lyst til at brænde alle pengene af på dyre bureauer? Eller du sidder i en marketingafdeling og oplever jeres bureau som ufleksibelt og samarbejdet lidt tungt? Kontakt mig og lad os finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig.