gratis markedsføring

Gratis markedsføring (eller næsten gratis :0)

Det kan være dyrt at annoncere og indrykke annoncer i diverse medier. Men her er 6 tips til, hvordan du får dine budskaber ud billigt... og ofte gratis!

Hiv fat i pressen ... og væk dit lokalområde

Få lokalavisen til at lave et indslag omkring din virksomhed. Det skaber kendskab og interesse for din virksomhed i lokalområdet. Men sørg for at du har forberedt dig og at du har sat dig et mål med indslaget. PR virker ofte mere troværdigt end annoncering... og så er det ganske gratis ... men byd gerne journalisten på en kop kaffe :0) 

Udnyt dine venner og samarbejdspartnere ... på den gode måde

Kender du andre selvstændige så benyt dig af det. Brug hinanden til at markedsføre jeres produkter - evt via jeres websites. Dine venner kan også være en god kilde til a skaffe nye kunder. Bed dem om at sprede budskabet eller om at være opmærksomme på nye kunder til dig. 

Samler dine visitkort støv?

Ligger dine visitkort pænt i skuffen og venter på at blive brugt? Så er det på tide at komme i gang. Uddel dem til din omgangskreds - også dine venner og bekendte. Måske kender de nogle, der kan bruge dine produkter en dag! Giv dem gerne et par stykker hver. Så har de lidt at give af. Skal du på seminar eller til foredrag så tag dem endelig med og uddel der.

Benyt dig af de billige trykpriser

At få printet flyers koster nærmest ingenting idag. Benyt dig af det og få designet en flyer med et kort budskab og nogle fængende billeder. Uddel dem i lokalområdet eller i de områder hvor dine kunder er. Rigtig gode til her-og-nu tilbud. 

Din bil kan også pyntes

Din bil er en kørende reklamesøjle. Få sat en reklame på med en sticker eller i det mindste et link til din website. Så er det bare at tage nogle lange ture ... men kør ikke for hurtigt :0)

Facebook kan mere end du tror

De digitale medier er billige at markedsføre sig på. Det kan godt betale sig at bruge noget tid på at oprette en virksomhedsside på f.eks Facebook. Me husk at bruge den og lægge spændende indhold op.

gratis online kursus