Coverbillede til Facebook - der tiltrækker kunder

Kender du det: Du har en Facebook side til din virksomhed og du laver ofte opslag og annoncerer? Folk kommenterer og du føler du får en del ud ad din tilstedeværelse på Facebook. Men du har bare aldrig fået ensartet udtrykket på din side? Dit coverbillede er måske lidt sløret og siger ikke så meget om din virksomhed og dine produkter. Du får ikke brugt din Facebook-side til at brande din virksomhed. 

Man kan altså ikke rigtig "mærke" din virksomhed når man ser din Facebook side.

Men hvordan kommer du så dertil? Dér hvor man ved første øjekast forstår hvad din virksomhed sælger, og ikke mindst får skabt noget købelyst? Først vil jeg sige, at der skal professionelle hænder til. At sammensætte et sigende coverbillede kræver billederedigering og farvejustering ... og ikke mindst en forståelse for hvad der virker ... og hvad der ikke gør! 

Jeg optimerer din Facebook sides coverbillede så det skaber opmærksomhed og kort og præcist udtrykker, hvad din virksomhed tilbyder. Dermed får du det bedste ud af din side. Den kommer til at se mere professionel ud og vil kunne tiltrække flere kunder. 

Branding via Facebook - kan man det?

Din Facebook-side er en vigtig brik i din branding. Dit coverbillede og udtrykket i dine opslag skal have et ensartet look, som er i tråd med resten af din markedsføring. Derved skabes genkendelighed og efterfølgende tillid. 

Branding via Facebook foregår ved at dit coverbillede udtrykker dit USP, dit slogan, beskriver hvilken kerneydelse eller produkt du sælger eller noget helt andet. Dine opslag kan "indrammes" i grafiske elementer, der gør dem genkendelige.  

 

Tips og tricks

facebook coverbillede
Vil du gerne opdatere din Facebook-sides coverbillede engang imellem, men ved du ikke hvad du skal skifte det ud med?

Her er 7 gode anledninger.

[...læs mere...]
målene på facebook coverbillede
Kender du kravene til størrelsen på dit coverbillede?

[...læs mere...]