Facebook – få dine kunder tættere på dit brand

Facebook er et fantastisk medie til at skabe kundeengagement, branding og effektiv annoncering – hvis det bliver brugt korrekt. På Facebook er der så mange indtryk og påvirkninger at man skal være dygtig for at skille sig ud. Det er vigtigt at dine annoncer og opslag fanger blikket og leverer klare budskaber.

En grafisk profil på Facebook er med til at skabe genkendelighed. Den kan bestå af et profilbillede, oftest indeholdende dit logo, et coverbillede, som kan udskiftes løbende og et grafisk look til dine opslag. Med et grafisk look tilpasset dine øvrige marketingmaterialer styrker du din virksomheds brand og skaber genkendelighed.

Løsningen kan tilpasses dine behov og ambitioner. En abonnementløsning er oftest den bedste løsning for dig, så du er sikret at din Facebook-side bliver løbende opdateret. Du er velkommen til at kontakte mig for en snak om dine behov.

 


Bestil design af din Facebook profil her

Ønsker du sparring omkring din Facebook profil eller et tilbud på grafisk opsætning? Så kan du kontakte mig via formularen her. Jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Ved at udfylde denne formular accepterer du at vi gemmer dine indtastede data.