Redigering af billeder

At billeder ser professionelle og tiltrækkende ud er vigtigt, allerede fra første øjekast. Det er oftest billeder man ser som det første, når man f.eks går ind på et website eller læser en brochure. Er der nogle klare fængende billeder, får man lyst til at se mere. Er billederne uskarpe og mørke, mister man fokus og interessen. 

Måske ejer du en webshop, hvor produkterne skal præsenteres professionelt og i en høj kvalitet? Tager du måske dine billeder selv? Med en professionel hånd kan billeder med f.eks dårlig belysning eller matte farver gøres lækre og præsentable. 

redigering af billeder
redigering af billeder
redigering af billeder
redigering af billeder

Send en forespørgsel på pris her:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Fritlægning af billeder

Jeg fritlægger billeder ud fra den idé, at billedet skal være så perfekt som muligt. Jeg går meget i detaljer omkring mine fritlægninger. Derfor fritlægger jeg billeder med f.eks hår og pels på en måde, så det ser professionelt og ægte ud. Med sans for detaljen. 

Nogle billeder er lette at fritlægge og tager derfor ikke så lang tid med de grafiske værktøjer jeg har tilgængelig. Skal du have fritlagt mange billeder, får du altid en fast pris på fritlægning. 

 

redigering af billeder

Billedcollager og billedmanipulationer

Skal dit billede ikke blot fritlægges, men have fjernet eller tilføjet nogle elementer, kaldes det billedmanipulation eller billedretouch. Her vil vi tage en kort samtale omkring hvad du ønsker jeg skal gøre ved dit billede og hvilken effekt du ønsker.