Du er ved at tage en vigtig beslutning for din virksomhed - godt gået :0) 

Du har nemlig valgt at bruge dit værdibevis på 300,- og investere i et professionelt logo, der med garanti vil være med til at styrke din virksomhed. Mine logoer koster normalt 1800,- men du får det til 1500,- (ex moms) fordi du har downloadet og læst min e-bog! Tak for det :0)

Jeg vil glæde mig til at modtage din bestilling og gå i gang med at designe dit nye logo ... fordi jeg ELSKER at designe logoer. 

Du skal bare udfylde formularen her (med den rabatkode jeg har givet dig) og så har du bestilt du dit logo. Jeg vil kontakte dig indenfor 1-2 hverdage. Husk at tjekke din spam-mappe hvis ikke du hører fra mig.

Ja, tak, jeg vil rigtig gerne have designet mit nye logo
-
* Required
Tak for din bestilling. Jeg kontakter dig hurtigst muligt :0) Husk: Hvis du ikke hører fra mig indenfor 2 arbejdsdage, så tjek din spam mappe eller kontakt mig igen.